Instruktørkurs 2023

Instruktørkursene går over 2 helger i januar, samt noen kveldskjøringer, og gir sertifisering som skiinstruktør gjennom Den Norske Skiskole og Freestyle Trener 1 gjennom Norges Skiforbund (gjelder trinn 1 alpint). Kursene er svært inneholdsrike, med fokus på egenferdighet og personlige ferdigheter for å undervise og inspirere i skibakken. Les mer om kursforløpet til skiinstruktør trinn 1 på snowsports.no.

2023: kursene legges opp til å være 21-22 og 28-29 januar. Det vil også være en obligatorisk infokveld i forkant, samt 3 kveldskjøringer. Dato for kveldskjøringer blir annonsert i god tid, men vil antageligvis skje mellom tirsdager-fredager.

Vi tar i mot påmelding til følgende kurs:

  • Trinn 1 alpint.
  • Trinn 2 alpint.
    Det tas forbehold om at det må være 6 deltakere for at kursene gjennomføres.

Pris kr 5000 for trinn 1, kr 5400kr for trinn 2. Trinn 1-kurset inkluderer årsmedlemskap i Den Norske Skiskole, samt kurslitteratur. Det er et lite forbehold om utgifter til heiskort, men vi har fått gode avtaler på dette tidligere (tilnærmet gratis).

Kursene holdes utelukket av godkjente kursholdere som har gjennomført trinn 3 eller trinn 4.

Påmelding: skriv til kurs@skifremme.no.

Aldersgrense 16 år. Unntak kan gjøres ved tydelig skikkethet og motivasjon.

Skifremme – forening for skiinstruktører i Bergen og omland, og lokalavdeling av Den Norske Skiskole / Snowsports Norway.